Compromis Almassora denuncia que la conselleria eludeix concretar el presupost per al Regina

559

La Consellera d’Educació, a preguntes directes de Compromís, contesta amb evasives respecte al termini ia la inversió de l’escola i només indica que “es troba inclòs en l’encàrrec de gestió entre Educació i Infraestructures

La candidata de Compromís a l’alcaldia, Susana Nicolau, afirma que “ens temem que la manca de concreció de la Conselleria sigui el preludi d’un altre oblit per part del Govern del PP”

El número 1 de la candidatura de Compromís a la Generalitat per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà afirma que “nova anys de barracons són insostenibles” i anuncia que “el nou cicle políltico tornarà a prioritzar l’educació pública”

“La Conselleria d’Educacion està tornant a donar llargues sobre els terminis i els diners per al Regina Violant i ens temem que aquest sigui el primer pas per a un nou incompliment del Govern del PP cap Almassora”. Així ho ha manifestat la candidata de Compromís a l’alcaldia, Susanna Nicolau, davant d’una resposta escrita rubricada per la consellera d’Educació, María José Català, en la qual no respon a cap de les preguntes formulades per Compromís.

Cal recordar que Compromís per Almassora, a través del diputat autonòmic Josep Maria Pañella, va remetre una bateria de preguntes sobre el projecte del Regina Violant. En concret, Compromís exigia conèixer el pressupost previst per al Regina Violant així com la data prevista perquè s’iniciés la construcció d’aquest centre educatiu. No obstant això, la Conselleria no contesta cap de les dues qüestions formulades. Referent a això, el portaveu de Compromís a l’Ajuntament, Xavier Trenco, destacat “l’evident contradicció entre els anuncis del PP d’Almassora, i les llargues que dóna la Conselleria”. Trenco tem que “o la Conselleria o l’Ajuntament podrien estar enganyant als pares i mares de l’Regina només per motius electorals” i ha advertit que “després de nou anys de barracons, els pares i mares de l’Regina estan ja farts d’incompliments”.
Vicent Marza amb l’AMPA del Regina

Per aquest motiu, davant els reiterats incompliments del Consell amb Almassora, Compromís per Almassora ha tornat a secundar i donar suport als pares i mares de l’Regina en la protesta celebrada avui. A més, també ha participat en la concentració el número 1 de Compromís a la Generalitat per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà. Marzà, professor de professió, que coneix els detalls de l’educació a la província, ha manifestat que “en el nou cicle polític que s’iniciarà després de les eleccions, Compromís tornarà a apostar per l’educació pública com a eina fonamental per vertebrar el futur dels nostres nens i nenes i dels nostres pobles “.