Comencen el campionat del mon juvenil i el d’europa SUB-23

446

Aquesta setmana se celebren dos dels grans esdeveniments de l’atletisme, el Campionat del Món Juvenil que té lloc a Nairobi (Kenya) i el Campionat d’Europa sub-23 amb seu a la localitat polonesa de Bydgoszcz.

A Nairobi la RFEA ha portat una petita representació ja que tot i tenir molts atletes la mínima de participació, es volia portar una presència només testimonial de 10 atletes i entre aquests 10 atletes hi ha el castellonenc Jorge Dávila en la difícil disciplina del decathlon. L’atleta, que entrena Manoli Alonso espera tenir una bona classificació i part amb l’objectiu de millorar la seva marca personal de 6.916 punts.

A Polònia, en el Campionat d’Europa sub-23, defensant la vermella estaran 11 atletes del Playas de Castelló i 3 tècnics del club. La relació la componen 5 homes i 6 dones. Els atletes i les proves en les que participaran són els següents:

DANIEL RODRIGUEZ, 200 I 4 X 100
ÁLVARO MARTÍNEZ, salt d’alçada.
FERNANDO RAMOS, longitud.
KEVIN Arreaga, martell.
PABLO Trescolí, Decathlon
PAULA SEVILLA, 100 i 4 x 100.
CLAUDIA ESTÉVEZ, 5.000 m.l.
LIDIA SÁNCHEZ-POBLA, 20 km. marxa.
PAULA FERRÁNDIZ, pes i disc.
LARA GÓMEZ, 4 x 100

Apropar-se a les medalles serà tasca difil i qui més possibilitats té de pujar al podi és la marxadora Lidia Sánchez-Pobla que porta una temporada impressionant i que es troba en la 2a posició del rànquing d’Europa per darrere d’una altra espanyola, Laura García , però a la qual ha vençut reiteradament aquesta temporada i en el nacional promesa que es va celebrar fa dues setmanes li va treure gairebé 3 minuts en 10 km.

Cal destacar així mateix la participació de la Benicarlanda de l’Esportiu de Vinaròs Carla Masip en els 1.500, sens dubte un gran premi per a l’atleta castellonenc que ha millorat molt aquesta temporada.