Colomer signa un conveni amb la Fundació de Turisme de Montanejos

485
El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, i l’alcalde de Montanejos, Miguel Sandalinas, han signat un conveni de col·laboració per a la realització d’accions de promoció i difusió del producte turístic del municipi.

Mitjançant aquest conveni, l’Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i difusió del producte turístic de Montanejos que s’efectuïn per la Fundació, fins a la quantitat màxima de 35.000 euros.

Colomer ha mostrat la seva satisfacció per la signatura d’aquest acord que permetrà “treballar conjuntament amb Montanejos per crear oportunitats a l’interior de Castelló lligades al turisme”. Segons ha explicat, “aquesta col·laboració implica poder ajudar a crear ocupació, riquesa i esperança per als joves”.

“Renovar aquest conveni significa poder ajudar un any més a Montanejos” i ha recordat que “l’any passat, vam arrencar aquest projecte de governança del territori i el nostre compromís és continuar la mateixa línia”.

També ha defensat l’experiència d’aquesta ciutat d’interior, que “ha sabut interpretar molt bé el seu paper, la seva diferenciació i la seva singularitat”, ha afegit.

Per la seva banda, l’alcalde de Montanejos ha qualificat aquesta col·laboració com “un recolzament per a la política turística de Montanejos”. Al mateix temps que ha asseverat que “estem encantats de rebre una altra vegada la confiança de la Generalitat i que ens ajudi a créixer com a municipi”.

Les actuacions de promoció i difusió del producte turístic de Montanejos consisteixen en material de publicitat, promoció de la destinació en diferents suports publicitaris, impressió de pòsters, rollers, fullets, així com revistes o diaris de la destinació turística, i assistència a les principals fires del sector turístic.

Dins dels objectius bàsics de l’Agència Valenciana de Turisme hi ha la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes de turisme d’interior.

Aquest conveni s’emmarca dins el Pla Estratègic Global 2010-2020 de la Comunitat Valenciana, respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l’oferta i millorar el desenvolupament del sector turístic valencià.