Ciutadans Castelló lamenta que el bipartit no hagi posat en marxa el bus escolar en zones perilloses

510
L’edil de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha lamentat que “en el tercer trimestre ia punt de finalitzar el curs, el bipartit encara no hagi posat en marxa l’autobús escolar en zones perilloses, tal com ve reclamant ciutadans des d’inici de curs escolar i tal com ha tornat a reclamar en comissió aquesta setmana “. “La manca d’eficàcia i interès de l’Executiu local sorprèn encara més quan Ciutadans va aconseguir dotar de pressupost al transport escolar d’alumnes de zones perilloses, com el Serradal, en aconseguir que s’aprovés una esmena per a això als comptes municipals”, ha recordat el regidor. Així, “davant l’actitud del bipartit de tirar pilotes fora”, l’edil s’ha preguntat si “l’equip de Govern pateix amnèsia o pren el pèl als castellonencs”.

“Els alumnes de la zona del Serradal recorren cada dia un tram d’alta perillositat amb creus de vies de tren i trànsit rodat per acudir al seu col·legi al Grau”, ha comentat el regidor, que ha explicat que “aquests estudiants comptaven amb transport escolar fins al curs 2014-2015 i després del canvi de baremació, a partir del curs 2015-2016 únicament els alumnes que viuen a més de 3 quilòmetres disposen d’aquest servei que els ha estat denegat a aquells que viuen a 2,5 quilòmetres ” .

Zamora ha assegurat que “hi ha un risc objectiu per als alumnes en aquest tram i, per això, des de Ciutadans sol·licitem des de fa mesos al bipartit que entengui la problemàtica i presti un servei municipal complementari com el sol·licitat pel Raval Uiversitari”. “Ciutadans seguirà reclamant un servei necessari per a garantir la seguretat de nens de la nostra ciutat”, ha conclòs l’edil.