Ciutadans Castelló demana al govern central el desdoblament de la carretera N-340

117

La diputada del Grup Parlamentari Ciutadans (GPC s) al Congrés per la província de Castelló, Sandrá Julià, ha registrat una pregunta per demanar al Govern espanyol “el desdoblament de la N-340 en molts dels punts de la província de Castelló, alguns ja adjudicats com el tram de Castelló a Orpesa paralitzat des del 2009 “.

Referent a això, Julià ha assenyalat que “la redacció dels projectes constructius dels tres trams de Castelló, Benicàssim i Orpesa, malgrat haver estat adjudicats, s’han quedat als llimbs”. “Cap d’ells ha estat a punt per al 2010, tal com es va establir en el seu moment generant grans perjudicis per als veïns de la província”, ha lamentat la parlamentària, qui ha afegit que “entre els trams més urgents es troba el de Vila -real, l’execució és fonamental per al desenvolupament industrial i econòmic de la localitat “.

D’altra banda, la diputada de la formació taronja ha reclamat a l’Executiu “la liberalització de l’AP7 en els trams afectats per la remodelació de l’A7 al seu pas per la Vall d’Uixó ja que està generant nombroses congestions per l’augment del trànsit “. “Foment porta anys d’incompliments amb la nostra província, primer amb la línia de Rodalies entre València i Castelló i ara amb les obres en les principals vies que uneixen les dues províncies”, ha assegurat Julià. Per això, la parlamentària ha assegurat que “actualment, viatjar a la capital de la Comunitat Valenciana i viceversa està més a prop de convertir-se en una odissea que en un trajecte entre dues zones a les que amb prou feines els separen 70 quilòmetres”, ha tancat la diputadaó