“Cinemascore” es cel.lebrarà els dies 5,7 i 8 de febrer, en la UJI

517

Cinemascore, Mostra de música en directe i cinema, coorganitzada per l’Aula de Cinema i Creació Juvenil del Servei d’Activitats Socioculturals (SASC) de la Universitat Jaume I i l’Associació Cultural setembre Records, inicia el dijous 5 febrer 2015 la seva desena edició en un nou escenari: el Paranimf de la Universitat Jaume I.

Cinemascore se celebrarà els dies 5, 7 i 8 de febrer de 2015, per continuar oferint una programació única i exclusiva de projectes especials amb els de seguir creant atmosferes singulars. Com és habitual, el programa compagina una diversitat geogràfica en les seves propostes, amb aportacions locals, en aquesta ocasió el grup de postcore de Castelló Aennea i el seu acompanyament per a la pel·lícula de Darren Arofnosky, Pi, fe en el caos. Internacionals, des de Suècia, comptarem amb el grup de pop, Death and Vanilla amb la seva banda sonora per a El quimèric inquilí de Roman Polanski. I a nivell nacional, serà Rematada qui presenti el seu projecte per al canal TCM, amb la seva banda sonora creada expressament de la primera pel·lícula d’Orson Welles, Two Much Johnson.

Tots els concertsprojeccions seran a les 20 hores al Paranimf de la Universitat Jaume I. El preu de les entrades seran de 3,5 euros per l’actuació de Aennea, dijous 5, i de 8 euros cadascun per a les de Death & Vanilla i Rematada, amb un abonament de 12 € per a aquestes dues últimes activitats. Les entrades sortiran a la venda el 13 de gener del 2015 a la pàgina del Paranimf

Cinemascore va néixer el 2006 amb la idea clara de crear un festival en què cinema i música estiguessin íntimament lligats a l’escenari. Un espai en el qual els artistes interpreten, en directe, el seu particular i exclusiva versió sonora per la pel·lícula que es reprodueix a la pantalla. Durant les nou edicions anteriors, celebrades en el Teatre Municipal de Benicàssim, Cinemascore ha vist passar pel seu escenari propostes úniques a càrrec de músics com Pascal Comelade, Andrew Bird, Bonnie «Prince» Billy, Sofa Surfers, Balmorhea, Santiago Latorre, etc. , i cinema de totes les èpoques i gèneres, des de clàssics del cinema mut com; Faustoo El gabinet del Dr. Caligari, fins contemporanis com L’ós, o rareses com Tuvalu de Veit Helmer.