CCD proposarà que els càrrecs públics i els seus cònjuges realitzin declaració pública de béns

396
Ciutadans de Centre Democràtic (CCD) constituir fa uns mesos diverses comissions de treball a la província de Castelló amb l’objectiu d’elaborar el programa electoral per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques del 24 de maig.

El vicepresident de CCD, David García, ha proposat regular l’obligatorietat en tots els nivells administratius de l’Estat perquè tots els càrrecs públics realitzin una declaració pública dels béns patrimonials de forma anual, perquè aquesta informació estigui a l’abast del conjunt de la ciutadania . CCD ja recull aquesta mesura en el seu decàleg anticorrupció i contra els privilegis de la classe política que es pot consultar al web de la formació centrista.

Però el Vicepresident de CCD ha volgut anar més enllà proposant que aquesta declaració de béns públics sigui extensiva per als cònjuges dels càrrecs públics. ” Quants casos hem conegut de polítics que no tenen absolutament res al seu nom i `misteriosamente’ mentre governen augmenten els béns patrimonials de les seves cònjuges? Massa. La transparència ha de ser un valor i els ciutadans hem de tornar a creure en la política i hem de ser els primers a donar exemple demostrant honradesa i absoluta transparència ” ha assenyalat.

CCD exigirà a tots els seus càrrecs públics que realitzin declaració pública de béns de forma anual i en els termes comentats i siguin absolutament transparents.