CCD ha començat aquet cap de setmana la caravana centrista que recorrerà tota la provincia de Castelló

476

Coalició de Centre Democràtic (CCD) ha començat aquest cap de setmana la caravana centrista que recorrerà tota la província de Castelló per donar a conèixer el projecte polític i les propostes per a ser alternativa al bipartidisme, populismes i radicalismes apostant per una regeneració política i democràtica, acabant amb els privilegis de la casta política.

CCD busca multiplicar les seves agrupacions polítiques, tenir presència a totes les comarques reforzarzando seu paper a Castelló amb la vista posada en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.

CCD és l’únic partit polític estatal de centre amb les arrels en el CDS, ia la província compta amb un alcalde, el Nules, David García, qui és president nacional de la formació i s’ha sumat activament en la campanya.

La caravana centrista constituïda a l’efecte i formada per militants de la formació ha iniciat aquest matí el recorregut intalando punts informatius en diferents zones de Sogorb on han pogut explicar als veïns les principals propostes de canvi per a la localitat, província i Espanya. CCD torna a defensar un espai propi de centre per recuperar els valors del diàleg, la concòrdia, el sentit comú, sentit d’Estat i advocar per la regeneració política i democràtica del país. El lema escollit per a la campanya és ‘CCD, el centre necessari’.