CCD exigeix agilitar les ajudes d’emergència social a Castelló

462

Ciutadans de Centre Democràtic (CCD) ha rebut queixes de diferents veïns de Castelló de la Plana que diuen haver rebut notificacions de l’Ajuntament de Castelló de la Plana en els últims mesos en què se’ls comunica problemes de liquiditat i per tant no poder complir amb el pagament de les ajudes d’emergència social acordades ia les que tenen dret.

CCD exigeix agilitar l’abonament de les ajudes d’emergència social ia establir les mateixes com a prioritat per sobre de qualsevol altra, inclusivament sous de polítics alliberats, assessors, dietes per assistència a òrgans de govern, etc.

El vicepresident de CCD, David García, ha dit ” El PP de Castelló està ofegant desenes de famílies que no poden més amb la situació de crisi per la qual estan travessant. Els governants deixen clar el seu ADN polític i humà quan estableixen l’ordre de prioritats, i per a aquests sembla que les persones no són el primer. O no almenys els ciutadans que ho estan passant malament i que necessiten ajudes d’emergència social. Ens indigna que segueixin destinant una part descomunal del pressupost per a estructura política i parafernàlia, i després diguin que no hi ha liquiditat o falta consignació pressupostària ”.