CCD demana més seguretat a les Urbanitzacions de Benicàssim

836

Ciutadans de Centre Democràtic (CCD), a través del seu portaveu local Rocío Ortega, ha sol·licitat a l’Ajuntament de Benicàssim i al Cap de la Policia Local que destinin un policia local de forma permanent en les dependències d’accés a les urbanitzacions.

Segons informacions a les que ha tingut accés CCD, durant els actes festius o festivals que es desenvolupen al nostre municipi, les urbanitzacions es queden sense seguretat policial no destinant cap unitat a l’esmentat guàrdia.

La portaveu de CCD Benicàssim, Rocío Ortega assegura que ” No només això, sinó que els quadrants laborals de la policia local fan que els caps de setmana i festius, hi hagi menys unitats exercint el servei de protecció a la ciutadania. Què importa més, la seguretat del ciutadà o quedar bé políticament parlant? Sembla que el segon és més primordial, tenint en compte el desprotegits que es queden els habitants de les urbanitzacions Montornés, Las Palmas i La Parreta. Per a més inri, sabem que al policia que es destina en el seu torn en les dependències de les urbanitzacions, no li donen la clau per poder entrar a la caseta, per la qual cosa mai podrà estar dins d’ella exercint les seves funcions, sinó que se li assignen punts de control en diferents àrees a hores concretes, és fàcil esbrinar on estarà aquest policia en cada moment … “