CCD concorrerà a les eleccions de Nules

425

Ciutadans de Centre Democràtic (CCD) ha aprovat per unanimitat concórrer a les eleccions municipals del proper 24 de maig al Ajuntament de Nules. CCD porta anys presentant propostes de millora per al municipi, intentant fiscalitzar la tasca de l’equip de govern, i s’ha marcat 2015 com la data per a treballar des de les institucions i regenerar la vida política.

El candidat a l’Alcaldia serà David García Pérez, mestre de 24 anys nascut a la localitat i que assumeix el repte amb molt entusiasme i força.

” Els ciutadans hem d’assumir el protagonisme del nostre destí i dir prou. Estem cansats de corrupció, de malbaratament, grans sous, privilegis, atur, promeses incomplertes, immobilisme i opacitat en la forma de governar. És l’hora de canvi, de regenerar la política i de demostrar que hi ha una altra manera de fer les coses i que si volem, podem fer les coses bé. Percebem la il·lusió de la gent i més d’un s’endurà una sorpresa després del 24 de maig. Els veïns de Nules som gent amb criteri i que no anem a empassar amb més rodes de molí ” ha assegurat el candidat a l’alcaldia per CCD.

En els propers dies CCD anunciarà els primers integrants de la candidatura, i el 15 d’abril es presentarà la candidatura completa. La candidatura estarà conformada per persones de totes les edats, amb una mitjana propera als 35 anys, professionals que volen aportar el seu granet de sorra a millorar el municipi.

CCD està treballant en confeccionar un programa electoral, obert als ciutadans a través del portal web www.nules2015.es i perfils en xarxes socials.