El Castelló espera a la segona part per a derrotar a l’Elx Il·licità amb gols de David Cubillas i Javi Rubio (2-0)

1708
David Cubillas celebra el seu gol marcat davant el filial de l'Elx. FOTO: CD CASTELLÓN

Adrián Aránega // ActualitatDiària

El Castelló va arrancar 2017 amb una còmoda victòria (2-0) gràcies als gols de Cubillas i Javi Rubio. Els de Sergi López van ser superiors a un Elx Il·licità que va deixar poc bagatge ofensiu, però no va ser fins al cap del descans quan van aconseguir materialitzar les seues ocasions en poc més de quinze minuts.

Els albinegros van intentar dominar des del principi, però no va ser fins al final del primer temps quan de debò van crear superioritat al filial verd-i-blanc. Els il·licitans van esperar agotnats i van intentar sorprendre a la contra gràcies a la velocitat de Víctor. L’ariet va gaudir de la primera ocasió als sis minuts de joc amb una rematada que es va estavellar en el lateral de la xarxa. I a partir d’ací, les ocasions van caure del bàndol albinegro. Al caient de la cambra d’hora, Serra va arreplegar una segona jugada dins de l’àrea, però el seu tret ho va traure Jero baix pals

Però no va ser fins als últims deu minuts quan els de Sergi Escobar van assetjar al rival. En el minut 39 Marenyà va penjar una pilota en el lateral de l’àrea que Serra va cedir de cap i Javi Rubió voleó al cos del porter. I quan amb prou faenes restaven dos minuts per a arribar al descans, el Castelló va malgastar l’ocasió més clara. William, des del centre del camp, va filtrar una passada que va deixar a Cubillas solament davant el porter però el davanter castellonenc va enviar fóra el mà a mà.

Álvaro Unanua va debutar en la porteria del Castelló. FOTO: CD CASTELLÓN

No obstant açò, després de la represa, es va refer de l’error en la primera ocasió de la qual va disposar en marcar l’1-0. Javi Rubio va botar una falta en tres cambres de camp que, va acabar assistint Dealbert perquè Cubillas marcara pràcticament a plaure. Dos minuts més tard, novament Cubillas, va poder ampliar diferències amb un testarazo. Però fruit del domini local va arribar el 2-0 en el minut 62. Serra va sorprendre per banda destra i va centrar perquè Javi Rubió, arribant des d’arrere, marcara de tret creuat.

Arran d’ací el Castelló va saber administrar el resultat per a no acabar patint.

FITXA TÈCNICA:

-2- CASTELLÓ: Unanua; Abraham (Luismi, min. 64), Enrique, Dealbert, Ferreres; Marenyà, Javi Rubio; Serra, William (Iván Sales, min. 81), Colomer (Juanjo, min. 71); i Cubillas.

-0- ELX IL·LICITÀ: Juanma; Rubén, Ramón, Fran, Vicente; Jero, Samba; Kofi, Habibe (Vázquez, min. 58), Ismael (Joni, min. 68); i Víctor.

GOLS: 1-0, min. 46: Cubillas. 2-0, min. 62: Javi Rubio.

ÀRBITRE: Borja Guijarro Colomer (Castelló). Al local Marenyà; així com als visitants Vicente i Samba.

INCIDÈNCIES: Al voltant de 6.500 espectadors en Castalia.