El Castelló goleja al Crevillent en Castalia (3-0) i se situa co-capdavanter de la categoria al costat de l’Atlètic Llevant

1433
El Castellón encadena una nova victòria en Lliga després de superar al Crevillent. FOTO: CE CASTELLÓ

Adrián Aránega /// ActualitatDiària

El Castelló assalta el liderat després de vèncer al Crevillent (2-0) i aprofitar l’empat de Atético Llevant i la derrota de l’Oriola. Els orelluts van obrir el marcador als vint minuts de joc per mediació de Cubillas i, després de quedar-se amb superioritat numèrica per l’expulsió de Pucho (min.44). Després Cristian Herrera i Iván Sales van sentenciar en la segona meitat.

Els albinegres tenen posada la directa en la seua pugna pel campionat. Des de la seua arribada, Sergi Escobar ha afermat un bloc que li ha permès sumar la seua sisena victòria consecutiva. Davant el Crevillent, amb prou faenes van passar deu minuts quan els orelluts van gaudir de la primera gran ocasió per a avançar-se en el marcador. Abraham va filtrar una passada a Cristian Herrera en la frontal i el davanter català es va regirar, es va desfer del seu parell però la seua rematada creuada a boca de canó dins d’àrea xicoteta ho va traure Óscar Fornés.

Va ser en el minut 20 quan va arribar l’1-0. Cubillas va iniciar la jugada en la frontal per a Cristian Herrera que, davant l’eixida del portera, retornara la pilota al canoner castellonenc que va marcar a plaure. Arran d’ací va seguir el domini albinegre, que va acabar tenint un partit plàcid. Per la seua banda, el tècnic José Manuel Más no ho va tenir fàcil. Les lesions de Pablo (min. 18) i de Pucho(min.28) li van obligar a realitzar dos canvis de manera precipitada; i un minut abans d’arribar al descans Crist va ser expulsat per doble amonestació.

Alegría al vestuari del Castellón després del partit. FOTO: CE CASTELLÓ

El Crevillent no va voler baixar els braços i després del descans va tenir l’empat. Asier Alonso va sorprendre amb un tret ben col·locat des de la frontal que Zagalá va enviar a córner. No obstant açò, el Castelló va reaccionar i va sentenciar. En el minut 52, Cristian Herrera va assistir a Iván Sales, que va guanyar al seu parell per velocitat i va voler resoldre amb un potent tret davant Óscar, però el rebutge del portera ho va traure un defensa sobre la mateixa línia de gol. I amb prou faenes dos minuts més tard va arribar el 2-0. Un omnipresent Cristian Herrera en el seu debut en Castalia li va robar la pilota al central després d’un mal rebuig, es va ser perfilant per al tret i va col·locar la pilota en el pal curt al fons de la porteria. Amb renda suficient i superioritat numèrica, el Castelló es va dedicar a administrar el partit.

I en el minut 79 va arribar la sentència. Cristian Herrera va liderar un contraatac des del seu propi camp que va culminar amb una passada a Iván Sales en àrea rival perquè el mediapuntacastellonenc marcara el definitiu 3-0.

FITXA TÉCNICA:

-3- CASTELLÓ: Zagala; Abraham, Enrique (Dealbert, min. 46), Arturo, Ferreres; Castells (Juanjo, min. 58), Marenyà; Serra (Javi Rubio, min. 70), Cristian Herrera, Iván Sales; i Cubillas.

-0- CREVILLENT: Óscar; José Carlos, Miguel, Guille, Víctor Gomis; Gallardo, Segarra (Samu, min. 74); Pucho (Amine, min. 28), Crist, Pablo (Edu Diwar, min. 18); i Asier Alonso.

GOLS: 1-0, min. 20: David Cubillas. 2-0, min. 54: Cristian Herrera. 3-0, min. 79: Iván Sales.

ÀRBITRE: Merino López dels Mossos (València). Amonestá als locals Enrique i Castells; així com als visitants Amine. I expulsà al visitant Crist (min. 44) per doble groga.

INCIDÈNCIES: Al voltant de 5.500 espectadors en Castalia.