Castelló torna a tenir aquest estiu una connexió reforçada amb la platja a través del TRAM i de l’autobús del Grau

496

Castelló torna a tenir aquest estiu una connexió reforçada amb la platja a través del TRAM i de l’autobús del Grau, segons ha anunciat avui la Conselleria de Vertebració del Territori que dirigeix ​​María José Salvador. Com ja va passar l’any passat, a partir d’aquest dilluns 19 de juny es recupera la connexió sense transbord entre l’UJI i la platja amb serveis especials a través de la plataforma de via reservada mentre que l’autobús del Grau que connecta Borrull amb la rotonda de l’aeroclub millora la seva freqüència i passa a ser de només 20 minuts ja a partir d’aquest dissabte i fins al 30 de setembre.

El tinent d’Alcaldia del Grau i regidor de Mobilitat, Rafa Simó, ha destacat “la resposta positiva de la Conselleria d’Vertebració del Territori a la petició de millora del transport públic i el reforç de les connexions amb la platja com ja va fer l’any passat que hem proposat des de l’Ajuntament de Castelló per la demanda existent “. En aquest sentit, Simó s’ha mostrat confiat que “la resposta per part dels viatgers sigui tan satisfactòria com ho va ser en l’estiu de 2016”.

El reforç de la connexió amb la platja a través de la plataforma del TRAM i la millora de la freqüència del bus del Grau no són les úniques bones notícies a la xarxa de transport públic de la ciutat de Castelló. Tant el TRAM com la línia d’autobús del Grau oferiran serveis especials per Sant Pere i Sant Joan, serveis especials que ja comencen demà divendres i dissabte amb el TRAM, que funcionarà fins a les 3 de la matinada.

Simó ha destacat que “aquesta mesura impulsada per la Conselleria de Vertebració del Territori s’ajusta a l’aposta per potenciar el transport públic que venim aplicant des del Govern Municipal de Castelló i que coincideix amb la política de promoció del transport públic que desenvolupa la Conselleria” .