Castelló sumarà dos noves curses de muntanya al seu calendari

116
L’esport espanyol ha validat una vegada més l’aposta de la Diputació de Castelló per consolidar i promocionar la província com un gran escenari esportiu. Així ho ha destacat el diputat d’Esports, Luis Martínez, a avançar que fruit del “treball realitzat pel Govern Provincial de la mà dels clubs i esportistes provincials, en 2017 Castelló sumarà al seu calendari dues cites esportives de primer nivell nacional en el àmbit de les curses de muntanya.

És el cas del campionat d’Espanya de clubs que acollirà Vistabella el 6 d’agost i la segona prova de la Copa d’Espanya que arribarà a Borriol el 2 d’abril després que la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada hagi “ratificat la seva confiança a la província com el millor escenari per albergar aquestes importants cites esportives “.

Cal destacar que aquestes dues proves són les úniques dues cites oficials a nivell nacional que se celebraran a la Comunitat Valenciana el pròxim exercici. Així, mentre Borriol repetirà per segona vegada en el calendari oficial, Vistabella formarà part per tercer any del Nacional de curses de muntanya.

I és que tal com ha destacat Martínez, aquestes dues dates “se sumen al complet calendari de proves que entre tots, Govern Provincial i clubs, gestem any rere any per enfortir la marca ‘Castelló, escenari esportiu’ i els seus efectes en els municipis de la província. L’esport s’està convertint en un gran aliat per dinamitzar els municipis i generar oportunitats laborals i de creixement en els 135 pobles “.