Castelló participarà el proxim 23 d’abril en una gala de recaudació de fons per a l’investigació del cáncer infantil

503

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Ocupació dirigida per Patricia Porta, dóna suport per tercera vegada l’acció benèfica organitzada pel Gremi Provincial de Perruqueries, Esteticistes i Maquilladors de Castelló (Gpemprocas) que enguany contribuirà a la lluita contra el càncer infantil. Es tracta d’una acció que té com a objectiu reforçar la investigació del càncer infantil per a la qual la Fundació Alba Pérez recapta fons, i en què també col·laborarà l’Associació Castelló Espai Comercial.

La gala, a favor de la Fundació Alba Pérez, serà un “esdeveniment en el qual podrem veure desfilades de moda i perruqueria gràcies a la col·laboració del comerç de Castelló i gaudir d’actuacions en viu dels professionals del gremi”, segons ha explicat la regidora Porta. A més, el president de Gpemprocas, Adolfo Pastor, ha declarat que serà un acte “bonic i divertit” amb una desfilada de moda de primavera-estiu, representacions musicals i un photocall en el qual els beneficis de la compra de les fotografies també aniran destinats a la Fundació Alba Pérez.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 23 d’abril a les 18:00 a la Pèrgola i es podrà accedir a través dos tipus d’entrada: mitjançant un donatiu de 5 euros que es destinarà a la Fundació Alba Pérez. Amb aquesta entrada, i un cop finalitzat la desfilada, el gremi farà retocs de talls de cabell i pentinats. També es poden adquirir entrades de fila 0 amb un donatiu voluntari. Tots dos tipus d’entrada es podran adquirir a l’entrada del mateix recinte o en els diferents comerços i perruqueries que hi participen.

Així doncs, Pastor ha manifestat que “ja està tot preparat i només cal que arribi el dia”, al mateix moment que ha animat a tota la ciutadania a participar per ajudar amb la investigació. A la presentació de la jornada solidària també han participat la diputada Elena Vicente-Ruiz i representants de la Fundació Alba Pérez i l’Associació Espai Comercial, Paula Segarra i Charo Brocal respectivament. La diputada Vicente-Ruiz ha exposat que es tracta de qüestions amb les que “estem molt sensibilitzats i és important la participació de tot el teixit social”.

Així mateix, Segarra ha agraït a tots els participants en el projecte per a la recaptació de fons per finançar “el somni d’Alba que era aconseguir una cura per al càncer”. De la mateixa manera, la regidora Porta ha expressat que des de l’Ajuntament i l’equip de govern “no dubtem donar suport a aquestes accions benèfiques i ens sentim afortunats de poder sumar-nos al compromís social d’aquest gremi”.