Castelló organizta demà el Work Creactiva’t

466

Han passat de rebre formació per augmentar les seves oportunitats per trobar una feina a impulsar una jornada per ajudar a altres aturats en la recerca d’oportunitats laborals. El centre municipal Urban acull demà, dimarts 20 de juny, de 9:00 a 14:00 fòrum Work Creactiva’t en què un equip de persones aturades que es van conèixer a través del programa Vives Empra de l’ONG Acció contra la Fam contribueix a “ampliar les possibilitats de les persones aturades acostant les empreses a les persones” a través d’una dinàmica grupal de motivació, un espai de networking i diversos tallers.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Castelló, Patricia Porta, ha destacat la iniciativa “com a exemple de la capacitat de reinvenció persones que passen per una situació d’atur i com a través de la formació són capaços de millorar les seves habilitats per tornar a formar part del mercat laboral “. L’edil Patricia Porta ha destacat a més que l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament col·labora amb aquest esdeveniment amb dos tallers, un sobre emprenedoria i un altre per potenciar la recerca de feina.

La jornada Work Creactiva’t començarà amb el repartiment d’acreditacions a l’entrada de l’edifici Urban i la inauguració. A continuació, se celebrarà una dinàmica grupal de motivació i després un networking. Finalment, s’ofereixen nou tallers, dels quals els assistents hauran de triar un, que inclouen claus per a les entrevistes de treball; millora del currículum vitae; formació per a l’ocupació; com moure a les xarxes socials per a la recerca de feina, motivació, serveis que ofereix el Servef a persones aturades o sobre emprenedoria i elevator pitch, un anglicisme que s’utilitza en el discurs de presentació sobre un projecte o emprenedoria, aquests dos últims impartits per l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Castelló.

L’equip de persones desocupades que organitza aquest fòrum Work Activa’t destaca que amb aquesta iniciativa pretenen “contribuir a crear noves oportunitats i apropar el talent a les empreses”, de fet en la jornada col·laboren entitats com aldia, Adecco, Psicotalent o Acces. “Som un equip multidisciplinari que volem compartir els coneixements adquirits en aquests últims mesos amb altres persones i donar així a conèixer el nostre exemple i la nostra lluita diària”, han apuntat. Totes les persones interessades poden apuntar-se a través de la pàgina de Facebook Creactiva’t Castelló, de Twitter o del correu electrònic.