Castelló ha llançat un espai online per a informar sobre l’estat de les solicituts de la segona fase de #XarxaLlibres

121

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha posat en marxa un servei, a través d’un espai al web municipal, que informa sobre l’estat de les sol·licituds de la segona fase de Xarxa Llibres. Amb un senzill formulari, els beneficiats poden conèixer en quina situació es troba la seva tramitació en concret, introduint el NIA.

L’objectiu de la iniciativa és “que totes les famílies que entren dins de la segona fase de les ajudes puguin tenir accés a conèixer si se’ls dóna l’ajut, en quina fase de tramitació es troba o, per contra, els motius pels quals se’ls denega “, en paraules del regidor de l’àrea, Enric Porcar.

El passat 24 d’octubre, l’Ajuntament va aprovar el pagament d’aquesta segona fase de Xarxa Llibres, que correspon a aquells que van sol·licitar ajudes per un import superior als 100 euros i fins als 200. En les properes setmanes, els pagaments s’aniran fent efectius i els beneficiaris ho podran comprovar a través d’aquest nou espai que permetrà que totes les famílies siguin coneixedores de la seva situació. A més d’un servei a l’alumnat de la ciutat que s’ha acollit en Xarxa Llibres, la nova aplicació web d’Educació suposa un nou exercici de transparència i govern obert a la ciutadania.

El programa Xarxa Llibres ha permès així la creació de bancs de llibres en les escoles de Castelló, un repte que des de la regidoria d’Educació es valora de forma molt positiva. “La finalització dels tràmits de la segona fase de Xarxa Llibres demostra la implicació de l’Ajuntament de Castelló amb l’educació pública de qualitat”, ha assegurat l’edil, Enric Porcar.