Castelló fomenta la integració de esportistes sords

480

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat concedir una subvenció de 5.000 euros al Club Esportiu de Sords de Castelló (Asorcas) per finançar el projecte de sensibilització per l’eliminació de barreres de comunicació durant l’any 2017.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha destacat que l’esmentada subvenció “és fruit de la voluntat de col·laboració del govern municipal en el foment de la integració dels esportistes sords facilitant la seva integració en la pràctica esportiva a través d’un intèrpret en llengua de signes “.

López ha assenyalat que es tracta que tots els esportistes “tinguin la possibilitat de practicar esport en les mateixes condicions, perquè no són persones amb discapacitat sinó amb capacitats i habilitats diferents que poden fer les mateixes coses que les oients”.

El regidor ha agraït la gran tasca que realitza aquest club des de fa 40 anys per aconseguir una major integració de les persones sordes i ha ofert la màxima col·laboració del Govern municipal per continuar eliminant les barreres de comunicació a què ha d’enfrontar-aquest col·lectiu.