Castelló en Moviment expresa la seva opinió sobre els bous embolats celebrats el passat 30 de juny durant les festes de Sant Pere al Grau de Castelló

500

Castelló en Moviment ha expressat la seva opinió sobre els toros embolats celebrats el passat 30 de juny durant les festes de Sant Pere al Grau de Castelló. En la celebració d’aquest festeig, 6 bous van ser embolats de manera conjunta dins d’un camió.

Segons Xavi del Senyor, portaveu l’agrupació electoral, aquests fets “posen en risc la integritat dels animals” i, a més, apunta que “diverses entitats han expressat el seu malestar pel maltractament que pateixen els animals, ja que s’està vulnerant el Reglament i la llei de Protecció animal del País Valencià “.

Des Castelló en Moviment han recordat la moció que van presentar al mes de maig del 2016 en què demanaven que l’Ajuntament declarés a Castelló com a municipi contrari als festejos taurins, així com també que es prohibissin les curses de braus. No obstant això, no van rebre el suport del PSOE ni de Compromís i, finalment, el govern municipal va bloquejar la proposta i va aprovar un text alternatiu de Ciutadans en el qual es concretava que “l’Ajuntament el normal desenvolupament de les activitats taurines”.