Castelló en Moviment critica la batalla política que es lliura a l’hospital provincial

131

La convocatòria d’una reunió a la Diputació de Castelló per afrontar la situació del Hospital Provincial ha estat qualificada pel diputat Iñaki Vallejo, com «una prova més de la lluita de poder que estan lliurant per controlar el Consorci de l’Hospital Provincial el PP i el PSOE ».

El portaveu de Castelló en Moviment a la corporació provincial ha assenyalat que «aquesta reunió no tenia ni ordre del dia, ni assistències comfirmadas, i pretenia servir perquè uns i altres es llancin acusacions. De fet no s’ha pres ni acta ».

A més, el diputat Vallejo assenyala que «el PP des de la Diputació i el PSOE des de la Generalitat lliuren una lluita de poder involucrant a sindicats, associacions i la resta de forces polítiques».

Castelló a Moviment ha recordat en la passada legislatura la Diputació va permetre la participació de les altres forces polítiques en el Consell de Govern de l’Hospital. «El més lògic és que ens deixin participar d’aquest espai, on es prenen les decisions, i que els nous grups polítics puguem aportar diàleg per trencar aquest bloqueig» ha remarcat el diputat.