Castelló en Bici vol sumar‐se als #30DiesenBici

535

Castelló en Bici l’associació ciutadana en defensa de l’ús de la bicicleta. Vol sumar‐se als #30DiesenBici amb la programació de dues activitats per tal de commemorar a més el 19 d’abril Dia Mundial de la Bicicleta junt amb del 200 aniversari de l’invent de la bicicleta. Des de Castelló en Bici vol incidir‐se amb la cultura de la mobilitat sostenible mitjançant la realització d’un vídeo‐fòrum què tindrà lloc a El Menador, centre cultural (antic edifici d’Hisenda) a les 19 hores amb la projecció del documental ‘Torna la Bici‘ seguit d’un debat sobre la temàtica de la bicicleta com a mitjà transport a les ciutats.

Seguidament a la finalització del vídeo‐fòrum es durà a terme la primera ‘BiciTapa‘ de Castelló en Bici. Amb l’eixida des de la plaça de l’hort dels corders a les 20:30h aproximadament, fent un el recorregut en bici pels carrers de Castelló de la Plana fins a arribar a la Plaça Santa Clara on gràcies a la col∙laboració de la Cafeteria Amado hi haurà a la disposició de les ciclistes Beguda+Tapa de pernil per tan sols 1 euros, si acudeixen amb la seua bici.

El col∙lectiu ciclista Castelló en Bici, vol convidar a tota la ciutadania a participar dels actes que han programat i a celebrar el 200 aniversari de l’invent de la bici amb ells de forma conjunta per tal d’aconseguir unes ciutats més amables, sostenibles i silencioses. Gràcies a la mobilitat amb bicicleta.