El Castelló empata contra l’Atlètic Llevant (1-1) recolçat per 3.000 ‘orelluts’ en les grades del Ciutat de València

1569
El Castelló ha donat la cara i aconsegueix un gran empat al camp del líder. FOTO: UD LEVANTE

ActualitatDiària

El Castelló ‘va traure petroli’ de Orriols i va empatar enfront de l’Atlètic Llevant en l’Estadi Ciutat de València (1-1). El conjunt local es va avançar transcorreguda mitja hora de joc amb el gol de Joan, i no seria fins a meitat del segon temps quan el davanter gironí Cristian Herrera empataria un accidentat partit en el qual els ‘orelluts’ es van veure llastrats per les lesions, abans i durant el duel. Amb aquest resultat, el conjunt de la capital de la Plana depèn de si mateix per a aconseguir el primer lloc del grup.

Amb les baixes en l’eix de la defensa de Dealbert i Arturo, Sergi Escobar va recompondre la saga amb Marc Castells com a parella d’Enrique. En els primers compassos de joc, el filial levantinista va ser clarament superior al conjunt de la capital de la Plana. Després de diversos atacs de perill en la meta de Zagalá, el blaugrana Joan Monterde va avançar a l’Atlètic Llevant poc després de complir-se la mitja hora de joc. Els albinegres van ser de menys a més en el primer temps però no van poder posar la igualada abans del descans.

Reacció dels castellonencs

Després de la represa, el Castelló va tirar del seu joc més pràctic i va posar en destrets al filial de Orriols en diverses ocasions. Després d’un fort colp en el cap, Ximo Forner es va sumar a la ja repleta infermeria albinegra i, malgrat tenir tot en contra, el Castelló va poder empatar en el minut 65 gràcies al golàs de Cristian Herrera, assistit per un hàbil KikeFerreres.

David Cubillas yi Javi Ramírez, en una acción del partit al Ciutat de València. FOTO: UD LEVANTE

En la mitja hora final, el Castelló va cercar el gol de la victòria i a punt va estar d’arribar, però es va haver de conformar amb un punt que sap a glòria vist el desenvolupament del partit i que fa que els ‘orelluts’ depenguen de si mateixos per a ser capdavanters en solitari, ja que l’Atlètic Llevant descansa la setmana vinent.

A més, més de 3.000 castellonecs van abrigallar als pupils de Sergi Escobar en la capital del Túria en el desenllaç de les Festes de la Magdalena, fet que va fer no caure en el descoratjament als albinegres quan tenien el marcador en contra.

Diumenge que ve el Castelló tornarà a jugar a casa i rebrà al potent Torre Alce en l’estadi Castalia.