Un Castelló en poca fortuna cau en el camp de La Nucia (2-0) i acumula tres partits seguits sense guanyar

1327
El Castelló acumula tres jornades consecutives sense aconseguir una victoria. FOTO: CD CASTELLÓ

Castelló Informació

La Nucia va guanyar al Castelló en el Camilo Cano (2-0). Després d’una primera part en la qual les forces de dos grans equips de ‘play-off’ van estar molt igualades, la balança es va decantar per als alacantins en la segona part per mínims detalls.

Javi Serra, en un llance del partit jugat en el camp de La Nucia aquest diumenge. FOTO: CD CASTELLÓ

En la primera part, la pilota va estar molt disputat entre alacantins i castellonencs. En la primera cambra d’hora, La Nucia va intentar sorprendre en diverses ocasions a Zagalá, però la defensa albinegra es va mantenir ferma enfront de les envestides locals. Ja transcorregut el arreón inicial, Marc Castells va poder avançar al conjunt de la Plana amb un tret des de fora de l’àrea amb el qual va posar a prova els reflexos del meta Mario, però el portera local va evitar el gol del de Sueca. Poc abans del descans, Javi Rubio i Cristian Herrera també van intentar anotar per als de Castalia, sense èxit en part per la fermesa arrere de l’equip del Camilo Cano.

En la segona part, les coses van començar complicant-se per al Castelló. En una jugada a pilota parada, el local Fofo va avançar a La Nucia en el marcador i el gol va caure com un pitxer d’aigua freda entre els pupils de Sergi Escobar. El tècnic d’Almassora va traure a Abraham i Cubillas perquè l’equip albinegre reaccionara. L’ocasió més clara per a l’empat va arribar de Cristian Herrera, que amb la pilota en els peus es va plantar en la frontal i el seu tir no va entrar per escassos centímetres.

En els últims minuts, i amb tot en contra, els ‘orelluts’ van tractar d’igualar però l’esperat gol castellonenc no va arribar. Per a més ‘inri’, Jandro va sentenciar amb un golazo per l’esquadra i el Castelló es va tornar de buit. La pròxima jornada, el colíder Oriola visita Castaliaen el que serà, sense cap dubte, una autèntica final per a donar la volta a la situació i apurar les opcions de quedar en el més alt.

FITXA TÈCNICA:

-2- La Nucia: Mario, Ortíz, Garcés, Frangi, Axo, Sanju (Maiki 70’), Gabri, Fofo (Bella 90’), Jandro, Morgado (Saler 85’) i Piquero.

-0- Castelló: Zagala, Enrique, Kike (Iván Sales 75’), Arturo (Abraham 57’), Dealbert, Castells, Serra, Marenya, Cristian, Rubio i Ximo (Cubillas 66’).

Gols: 1-0 Fofo 57’; 2-0 Jandro 93’.

Àrbitre: González Peris (València). Va mostrar grogues al local Mario i als visitants Enrique, Dealbert, Marenya i Abraham.

Camp: Poliesportiu Camilo Cano, davant uns 700 afeccionats.