El Castelló fa una crida a la seua afició perquè no ix-te al camp al final dels partits a l’estadi Castalia

411
El Castelló aconsella als seus afeccionats que no salten a la gespa quan acaben els partits. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló, a través de les xarxes socials, fa una crida a la seua nombrosa afició que s’abstinga d’envair el terreny de joc de Castalia quan el col·legiat decrete el final dels partits. S’ha tornat un costum en molts afeccionats per a anar a abraçar-se i fer-se fotos amb els futbolistes. Cada vegada que açò ocorre el club de la capital de la Plana rep una sanció econòmica.

Han sigut més nombrosos els seguidors que salten a la gespa arran de la iniciativa que va prendre el Castelló per al partit contra el Eldense. Els futbolistes lluïen unes samarretes especials en agraïment a la seua afició que havien de després regalar als afeccionats. Gens més es va xiular el final de la trobada van ser centenars de persones les que van saltar al rectangle de joc.

La Fedpecas li va entrenar el canet de soci d’honor al exportero Emilio Isierte.

Ara arriben tres partits seguits en Castaliacontra el Novelda, Borriol i Recanvis Colón, en amb prou faenes vuit dies, d’ací la crida que haja recomanat a través de les xarxes socials que l’afició no ix-te al terreny de joc: “Afició! Ens trobem en el tram final de temporada i necessitem el vostre suport. Abrigalla a l’equip en Castalia des de la teua localitat però sense saltar al camp!”.

La Fedpecas distingeix a Emilio Isierte

Aquesta associació de penyes del Castelló va atorgar aquest dimecres el carnet de soci d’honor a la llegenda del club de la capital de la Plana, al exporter Emilio Isierte. Aquest divendres succeirà el mateix amb excentralAntonio Tacat, ara delegat d’equip del conjunt albinegre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací