Castelló acullirà del 17 al 21 de maig el XII campionat d’espanya infantil masculi de voleibol

572
La ciutat de Castelló acull el XII Campionat d’Espanya Infantil Masculí de voleibol del 17 al 21 maig. Es tracta del quart any consecutiu en què la delegació de la Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) confia a la ciutat de Castelló i al Club de Voleibol Mediterrani de Castelló per organitzar i disputar un campionat nacional.

El torneig començarà demà dimecres a partir de les 9.00 hores i es desenvoluparà en els pavellons Pablo Herrera, Emilio Fabregat i Ciutat de Castelló. Competiran els 24 millors equips, entre els quals estarà l’equip infantil del Club de Voleibol Mediterrani de Castelló que participarà com a organitzador i intentarà millorar la novena posició aconseguida la temporada passada. La RFEVB juntament amb la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana donaran el suport tècnic necessari per al correcte desenvolupament de la competició. Des del Club de Voleibol Mediterrani de Castelló animen i conviden a tots els castellonencs a acudir els pròxims dies als diferents pavellons per conèixer les futures promeses del voleibol.

Aquest esdeveniment, patrocinat per l’Ajuntament de Castelló, entre altres institucions, promociona els hotels, les platges, les instal·lacions esportives i la cultura i l’oci de la ciutat de Castelló convertint-la en ‘Ciutat de l’Esport’.