Castelló acollirà la quarta edició de la fira del vi IGP

164
L’Associació de Vins IGP Castelló i Imagina Comunicació han presentat aquest matí la 4a Fira del Vi IGP Castelló, a les instal·lacions de GASMA, el Campus de Gastronomia i Managemet Culinari de la Mediterrània.

A la cita han acudit representants de les onze cellers que participaran aquest cap de setmana a la fira, el president de l’Associació IGP Ismael Sanjuan, Boi Martínez coordinador de ‘Castelló Ruta de Sabor’, representants de GASMA i Sergio Rodríguez del Rte Mediterrani del Grau de Castelló.

La Fira del Vi IGP de Castelló, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló i la Diputació, a través de Ruta de Sabor, convertirà la Pèrgola del Parc Ribalta en el punt de trobada dels amants del vi i la gastronomia local.

Els 1.500m² del recinte firal donaran cabuda a onze cellers pertanyents a l’Associació IGP Castelló: Barranc del Cirers (Vall d’Alba), Flors (Les Useres), Ildum Vinarius (Cabanes), Divins i Viñas (Sogorb), Les Useres ( Les Useres), Mas de Rander (Benlloch), Masia de la Hoya (Sogorb), Vega Palancia (Azuébar), Baron d’Alba (Pla de Les Useres), Alcovi (Almedíjar) i Almarós (Soneja). I a set expositors d’alimentació que maridaran el vi amb pernil, formatge, embotit, tapes, torrades, plats típics de la província …

L’organització té preparat per al cap de setmana un gran programa d’activitats on predominarà el vessant divulgativa i d’oci, ja que a més de consumir els millors vins IGP Castelló acompanyats de la millor gastronomia local, els assistents podran saber com s’elabora el vi, les novetats de cada celler, realitzaran un tast de pernil i tasts de vi, gaudiran aprenent com s’elaboren plats típics de la nostra zona amb les demostracions o podran participar del 4a Concurs d’Allioli patrocinat per Oliespal i Ous Sales. A més els més petit de la casa, gaudiran d’un espai en el qual realitzar activitats.

La fira s’amenitzarà amb música local en directe. Divendres la Batakuda Ravatukem posarà ritme a la tarda i Els Makis s’encarregaran que els assistents ballin per rumba i sevillanes. Dissabte, una mica de música divertida, alegre, simpàtica … vindrà de la mà de Kasparov. I, posant el punt final a aquesta quarta edició, M & J (Els Goril·la) amenitzaran la tarda del diumenge.

L’Associació IGP Vins de Castelló d’atorgar, com tots els anys, els premis al sector públic i privat pel suport i l’aposta que els brinden durant aquest any 2016 divulgant i promovent els vins IGP de la nostra província.

Els assistents podran obtenir la seva copa de vidre i una consumició de vi per 3 €, el que també els permetrà la participació en un sorteig especial de lots de productes. L’horari serà divendres de 17h a 23h; dissabte de 12h a 15h i de 17h a 23h; i el diumenge de 12h a 20h de forma ininterrompuda. La gran festa del vi tindrà lloc del 11 al 13 de novembre a La Pèrgola del Parc Ribalta de Castelló.