Castelló acollirà aquest proper diumenge, el VI 10K

433
Begoña Carrasco (Regidora d’esports de l’ajuntament de Castelló) ha presentat aquest matí el VI 10K, que es disputarà a la matí de diumenge 15 de febrer a la ciutat de Castelló.

La regidora ha comentat que aquest 10K, que organitza el Club Desert Amunt‘ i el Club Esportiu H20′, en només 6 edicions s’ha convertit en tot un clàssic”.

Tot i que són moltes les carreres, moltes les alternatives, moltíssims els participants, el ‘running’ segueix de moda i convoca a centenars, a milers de persones“, ha recordat la regidora.

Carrasco ha comentat que la distància, el recorregut per la zona del PAU Censal i el Pavelló Ciutat de Castelló amb sortida a l’avinguda Casalduch i meta en l’avinguda Almassora, però sobretot, la gran organització és el que fa que cada any siguin més els esportistes que es lliguin les sabatilles i surtin en aquest nou 10K .

I això és també el que valorem de manera especial des del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castelló; el gran treball dels nostres clubs esportius que són, al cap ia la fi, els veritables dinamitzadors dels que és aquesta gran Ciutat de l’Esport “que és Castelló, juntament amb les empreses patrocinadores d’aquests esdeveniments esportius“, ha assegurat.

El màxim responsable de l’organització, Nacho Martínez, ha explicat que “el que intentem és bolcar amb el corredor, intentar que se senti acompanyat i amb els màxims serveis possibles“.

“El nostre 10K comptarà amb animació en la carrera amb batucada i xaranga, hi haurà premis premis per equips. Al quilòmetre 5 tindrem també un altre speaker més del de la línia de meta. A les 9: 30h tindrem les curses infantils amb medalles per a tots els participants , ha apuntat Martínez.