Castalia ja es prepara per al partit de lliga d’aquesta nit CD Castellón vs Torrevieja

712

Aquesta nit a partir de les 20:30, el Club Esportiu Castelló disputarà en Castalia, un nou partit de lliga i ho farà davant el Torrevieja.

Per al partit d’aquesta nit, el conjunt “orellut” arriba en la posició nº2 de la lliga de tercera divisó del grup sisé (Comunitat Valenciana) amb un total de 49 punts, mentre que el Torrevieja ocupa ara, la posició nº13 amb 39 punts.

Així mateix, si parlem amb més detall del rival al que deurà enfrontar-se aquesta nit en Castalia el conjunt de Calderé, cal comentar, que el Torrevieja ocupa el lloc nº13 amb 39 punts i dels 29 partits que ha disputat, ha obtes: 11 victories, 6 empats i 12 derrotes.

A més a més, també es destacable comentar, que les uniques baixes que tindrà Ramon Calderé aquesta nit siràn les de Castells, Uriarte ni Miki.

Sens dubte un emocionant partit de futbol el que es viurà aquesta nit en Castalia, que coincideix a més amb la setmana gran de les festes de la Magdalena i en el que el Club Esportiu Castelló espera al voltant de 10000 espectadors.