Casanova reunirà la propera setmana a la conselleria d’educació i a l’AMPA de col.legi Regina Violant

511

Vicente Casanova (Alcalde d’Almassora) reunirà la setmana que ve a la Conselleria d’Educació, direcció i Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del col·legi Regina Violant a fi d’actualitzar l’estat del projecte del centre educatiu. La sol·licitud, formalitzada aquest matí al secretari autonòmic d’Educació, Manuel Tomás, ha obtingut resposta immediata del dirigent autonòmic que ha mostrat la seva total disponibilitat a reunir amb els representants del centre la setmana que ve.

Hem acordat que atès que aquest divendres lliurarem el projecte a Educació amb el llistat de necessitats ja plasmades sobre l’expedient, la setmana que podem tancar una reunió que permeti a tots els implicats en aquest projecte conèixer de primera mà l’estat del mateix”, ha declarat l’alcalde.

Casanova respon amb aquesta convocatòria a la sol·licitud que l’AMPA transmetia ahir a la tarda l’alcalde. Aquest mateix matí he contactat amb el secretari autonòmic en atenció a la sol·licitud dels pares i mares, i Tomàs s’ha compromès a seure amb la direcció del centre i la junta directiva de l’AMPA, com ja vam fer a l’agost, per exposar en primera persona la situació .

“Aquesta alcaldia té més ganes que ningú, almenys les mateixes que puguin tenir els pares, que aquest procediment conclogui i obtinguem el vistiplau del projecte perquè pugui iniciar-se el procés previ a la licitació”. Un tràmit que, tal com ha declarat Casanova, vindrà marcat pels preceptius temps administratius, que no podem saltar-nos“. Filtres jurídics i tràmits de competència directa de la intervenció de la Generalitat Valenciana que han de possibilitar la licitació del projecte en el Diari Oficial de la Unió Europea, ja que l’import de l’obra a executar així ho obliga”.

En aquest sentit, ha declarat Casanova, la voluntat política per executar l’obra és total. Així em consta de mans del secretari autonòmic, perquè per part d’aquest ajuntament crec que és clara i meridiana . Per tant, i d’acord amb el transmès a l’alcaldia pel secretari autonòmic, un cop aprovat el projecte es remetrà a la Conselleria d’Infraestructures perquè el liciti i això serà també possible gràcies a l’existència de la partida pressupostària que financi la obra , ha manifestat Casanova.