Carreras “Des d’Esquerra Unida considerem que la foto de Bataller al dia de l’arbre amb xiquets i xiquetes de Castelló és cínica”

422

Carmen Carreras (La portaveu municipal d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Castelló) ha denunciat avui que l’Alcalde Bataller es fes la foto del dia de l’arbre amb els xiquets i xiquetes “quan tots els seus plans impliquen destrossar aquest parc”: “Des d’Esquerra Unida considerem que la foto de Bataller al dia de l’arbre amb xiquets i xiquetes de Castelló és cínica. Perquè si el que el PP volia era demostrar el valor del Parc Ribalta, hauria de començar per explicar a aquests xiquets i xiquetes que el PP vol portar a terme un Pla Especial per a desprotegir l’andana central i que suposarà, a la pràctica, trencar el parc en 2”.

En aquest sentit, lCarmen Carreras va voler recordar que “estem davant d’un projecte de Pla Especial faraònic i innecessari en uns moments com els actuals”: “Des d’Esquerra Unida portem denunciant des del primer dia que el que Bataller pretén fer en el Pla Especial de Protecció de Ribalta-Tetuan és una salvatjada que no té cap més propòsit que aconseguir que el Tram travesse aquest Parc i que ho faça, a més, transformant el parc en un nexe comercial, amb galeria comercial i una plaça de bous tapada per a fer fires comercials. L’espai públic entés només com a negoci i autobombo, aquest és el resum del Pla Especial de Bataller. Un Pla que només es vol aprovar perquè el Tram travesse el Ribalta, la qual cosa mai consentirem”.

Finalment, Carreras va voler explicar que mentre es feia la foto del dia de l’arbre, el Parc del Ribalta continua sense posar-se en valor: “L’últim que volem reclamar a Alfonso Bataller és que si vol posar en valor el Parc Ribalta, no cal un Pla Especial faraònic ni fotos propagandístiques. El que cal és apostar per l’estat de conservació del Parc i invertir per a transformar-ho en un Parc Botànic, que és la proposta que des d’Esquerra Unida hem portat un cop i un altre a l’Ajuntament, trobant-nos sempre enfront del PP. Mentre la seua aposta siga trencar el Parc Ribalta, a nosaltres ens tindrà sempre endavant. I si alguna vegada vol veritablement posar en valor el Parc, ja sap on estem”.