Carrasco proposa a Sales com a president del Comitè Organitzador del Congrés Local del 7 de juliol al Grau de Castelló

493

A proposta de la presidenta, Begoña Carrasco, la Junta Local del PP de la ciutat de Castelló ha aprovat per unanimitat el nomenament del Comitè Organitzador del Congrés local del partit que se celebrarà el divendres 7 de juliol a les 19.00 de la tarda al Planetari del Grau de Castelló i que presidirà Vicent Sales, portaveu del PPCS i vicepresident de la Diputació.

El COC, l’objectiu és fixar el full de ruta d’un congrés que per primera vegada se celebrarà amb un sistema de primàries, estarà compost per deu membres. Al costat de Sales estarà Almudena García com a vicepresidenta i Carmen Amorós que actuarà de secretària. A ells se sumen altres 7 vocals: Julio Tena, Emilio Gargallo, Gisela Tena, Clara Adsuara, Miguel Silvestre, Patricia Gràcia i Vicente Guillamón.

Avui dimecres 14 de juny el president del Comitè Organitzador, Vicent Sales, ha explicat que “s’inicia el període per a la recollida d’avals per a aquells afiliats que vulguin optar a la Presidència de la Junta Local. Els aspirants han de presentar almenys 30 avals i tenir la condició d’afiliats al partit un període mínim de 12 mesos. El termini per a la presentació d’avals per poder ser proclamat precandidat finalitza el proper 22 de juny “.

Si hi ha més d’un precandidat, el COC els proclamarà i s’iniciarà la campanya electoral interna que finalitzarà el mateix dia del Congrés Local amb la votació, l’escrutini i la proclamació.

De moment, l’actual presidenta de la Junta Local del Partit Popular a Castelló, Begoña Carrasco, és l’única aspirant que ha fet pública la seva intenció i que ha iniciat ja la recollida d’avals per presentar la seva candidatura.