Carrasco ha iniciat la recollida d’avals per a la reelecció en la Junta Local del PP

471

L’actual presidenta de la Junta Local del PP de la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, ha iniciat la recollida d’avals necessaris per poder optar a la reelecció entre els membres de la Junta Local de l’PPCS. Carrasco ha explicat que “volia començar a sumar avals entre les persones que em van triar fa ara 14 mesos i que han estat treballant al meu costat durant tot aquest temps”.

La presidenta dels populars castellonencs i candidata a la reelecció, Begoña Carrasco, afegeix que “he decidit presentar-me perquè crec, humilment, que estem en el bon camí, amb ganes i il·lusió renovades, tot i que encara quedi molt per fer”.

Després de 14 mesos al capdavant de la formació a la capital, Carrasco ha assenyalat que “el nostre repte a partir d’ara serà seguir sent l’altaveu dels veïns i militants i treballant des del partit i l’oposició a l’Ajuntament per recuperar l’alcaldia perquè Castelló no es mereix el desgovern actual, una casa dels embolics que manté a la ciutat paralitzada “.

La líder dels populars castellonencs considera que al llarg d’aquests dos anys de legislatura a l’oposició “hem tornat a connectar amb el carrer i recuperat la il·lusió que vam perdre després d’haver guanyat les eleccions però no poder governar. Crec que estem en el bon camí tot i que encara queda molt per fer “.

Begoña Carrasco va anunciar públicament el passat divendres la seva intenció d’optar a la reelecció com a presidenta de la Junta Local del PP i a partir de demà disposarà de 10 dies per recollir un mínim de 30 avals necessaris per poder presentar-se com a candidata.

En la reunió celebrada la passada nit, la Junta Local ha donat per iniciat el procés de renovació que culminarà amb la celebració del Congrés Local el proper divendres 7 de juliol a les 7 de la tarda al Planetari del Grau de Castelló.