Carrasco “Els interesos del PSOE frenen el creixement del Port de Castelló”

102

El GM Popular sempre ha defensat la ubicació de l’Estació Intermodal al port de Castelló per la seua idoneïtat geogràfica; el seu àmbit d’influència; per la connectivitat amb diferents mitjans de transport (vaixell, ferrocarril, carreteres); per l’experiència en l’intercanvi de mercaderies i perquè la seva construcció suposarà un impuls beneficiós per a la indústria castellonenca.

No obstant això, “la disjuntiva en què es troba el president, Ximo Puig, en haver de triar la seva ubicació entre Castelló o Vila-real, les dues amb alcaldes socialistes, està retardant que la infraestructura sigui ja una realitat”, ha manifestat la portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco.

“Aquesta demora només atén els interessos del partit socialista que estan impactant en l’alentiment de l’economia castellonenca, perquè per al Port de Castelló i per al President de Ports de l’Estat, la seva idoneïtat és clara, els voltants portuàries de la ciutat de Castelló “.

Cal recordar que, d’una banda, el Port ja ha reservat els més 20 milions d’euros necessaris per condicionar l’Estació Intermodal i, d’altra banda, el president de Ports de l’Estat, José Llorca Ortega, ha manifestat públicament estar a favor de la seva ubicació al Port de Castelló, en considerar-la com la més idònia de les opcions.

Carrasco: “No entenem la demora en el pronunciament de Puig referent a la Intermodal i molt menys la nul·la actitud reivindicativa que ha mantingut l’alcaldessa Amparo Marco en tot moment. Des del principi s’ha rendit a la decisió de la Conselleria, anteposant els interessos del seu partit als dels empresaris castellonencs “.

“És irresponsable i diu molt poc d’una alcaldessa conformar amb el que digui la Generalitat, sense ni tan sols alçar la veu en defensa dels castellonencs, que són, al cap ia la fi, per als que governa”, afegeix.

Els populars demanen al govern socialista que deixi de posar pals a la roda a l’economia castellonenca, perquè “l’únic que han aconseguit en tot aquest temps és que la ciutat perdi oportunitats de negoci, que podrien estar ja en marxa si s’hagués apostat per la construcció de l’Estació Intermodal als voltants del port de Castelló