Carnisseria Escriche s’adhereix a l’acord amb el CD Cstellón i el centre comercial de Castelló

583

El CD Castelló i Carnisseria Escriche, conegut establiment de la capital de la Plana, fundat el 1951 i regentada actualment per Fernando Escriche, han arribat a un acord pel qual s’adhereix a l’acord amb el Ciutat Castelló, el Centre Comercial Obert de Castelló . Fernando Escriche, per tant, molt aficionat del CD Castelló i nét dels impulsors d’aquesta carnisseria situada a la Ronda Millars 44, ha volgut donar el seu suport a l’entitat albinegra amb l’objectiu de sumar energies per aconseguir el gran objectiu de l’ascens.

L’acord consisteix en l’assignació d’un nombre d’entrades a cada comerç de Centre Ciutat que s’adhereixi a aquesta iniciativa que contempla per part d’aquest l’adquisició d’un abonament de Torre Marató que li suposa grans avantatges de promoció en les xarxes socials del CD Castelló i la pàgina web del club que compta amb milers de seguidors. Els comerços podran lliurar les entrades assignades d’acord considerin oportú fins a final de temporada.

Des del CD Castelló s’agraeix la confiança a Centre Ciutat Castelló ia tots els establiments que s’han sumat a aquesta iniciativa ja que està convençut que la bona trajectòria esportiva de l’entitat i un ascens de categoria del club tornant al lloc que li correspon en el panorama del futbol nacional suposaria un al·licient per a la ciutat en els diferents sectors relacionats amb els serveis i el comerç en haver una major afluència de seguidors i, per tant, de potencials consumidors i clients.

 

Punts concrets de l’acord

  • El comerç que adquireixi un abonament de Torre Marató podrà vincular el seu logotip a la pàgina web del CD Castelló SAD (amb una mitjana de 15.000 visitants mensuals) i aprofitant la repercussió mediàtica i social del club per la bona trajectòria esportiva de l’actual temporada, podrà enviar promocions als aficionats i simpatitzants mitjançant les xarxes socials que compta amb milers de seguidors.
  • L’abonament de Torre Marató permet disposar d’un seient a Tribuna Alta, al costat del Llotja, per a tots els partits que resten de temporada regular, consumicions gratuïtes i descomptes a “La Tenda Albinegra”.
  • El preus de l’abonament de Torre Marató és de 150 € i podran ser liquidats fins en quatre còmodes terminis (març, abril, maig i juny).
  • Com a contrapartida i com a retorn per al comerç col·laborador, el CD Castelló lliurarà juntament amb l’abonament un “Pack d’entrades” valorat en 500 €, les quals podran ser canviades durant la resta de partits de Lliga Regular a Castalia, en els temps i forma que consideri el comerç.