Carmen Carreras “Volem tot el pinar per al poble”

438

Carmen Carreras (La portaveu municipal d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Castelló) ha volgut exposar la que serà una de les pròximes campanyes de l’organització, “Tot el Pinar per al Poble”: “El Grup Municipal d’Esquerra Unida vam aprofitar aquest dilluns per tal de visitar el Pinar, i vam comprovar moltes deficiències. En primer lloc està la qüestió visual, només cal mirar la part del Pinar que és de lliure gaudi i la part en la que està el golf per a veure que la diferència en la quantitat de pins en ambdos llocs és més que evident. En la part del Golf els Pins són poc més que testimonials, i això és així perquè des d’aquest consistori es consenteix”.

Així mateix, Carmen Carreras també ha explicat les deficiències que ella mateixa va observar: “En primer lloc, es pot observar molt fàcilment que a la zona del golf n’hi ha una gran quantitat d’arbres tallats, però els arbres plantats es poden comptar amb els dits, i el això demostra que el club de golf està incomplint la seua obligació al voltant de la repoblació dels pins. Però, n’hi ha una qüestió encara més greu, com és el fet que existeixen zones de pinar aillades i completament abandonades simplement per deixadessa, on es pot trobar un troç que és físicament del Pinar i que està, avui dia, en venda. S’arriva inclús a a veure com s’han construït vivendes que estan completament dins del Pinar. Aquesta degradació és part de la herència que el PP ens deixa, haver-nos furtat una part molt important del nostre patrimoni natural i cultural”.

Finalment, Carreras ha explicat el perquè de la necessitat d’aquesta campanya per a reclamar tot el pinar per al poble: “Les polèmiques al voltant del Pinar s’estan multiplicant. Primer, va ser el tancament del pas al Pinar als corredors de forma unilateral per part del club del golf, després la polémica va saltar a l’asfaltament d’una part del golf del pinar que, al nostre parer, excedeix el terreny de l’antiga pista de tenis, qüestió que tornarem a demanar informació al respecte a les pròximes comissions informatives. Tot això és el que ens fa dir que ja n’hi ha prou, i que lo que cal és demanar tot el Pinar per al poble”