Carmen Carreras “Que Bataller regale llibrets de Magdalena als exiliats econòmics és un insult”

402

Carmen Carreras (La portaveu municipal d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Castelló) ha volgut qualificar avui d’insultant el fet que l’alcalde Bataller estiga enviant llibrets i cintes magdaleneres als i les membres de Món Castelló: “L’alcalde Bataller continua vivint en la seua bombolla que no sembla res a la realitat. Per molt que a ell li coste de creure, els milers de ciutadans i ciutadanes que han deixat la nostra ciutat els darrers anys no s’han anat a perfeccionar idiomes o estudiar en prestigioses universitats, la gran majoria són exiliats i exiliades econòmiques que han hagut de marxar de la nostra ciutat per la pèssima gestió del PP a tots els nivells”.

En aquest sentit, Carmen Carreras va voler manifestar la incongruència de vendre les nostres com unes festes de cada cop més pes internacional quan resulta que cada cop menys castellonencs i castellonenques poden gaudir-les: “Quan des de l’Ajuntament es vol traure pit per la visita de cada cop més turistes a les nostres festes s’oblida del que Bataller acaba de recordar: Cada cop són més i més els castellonencs i castellonenques que no estan a Magdalena perquè el seu present i el seu futur passa per una altra ciutat. Reconéixer l’existència i la importància d’aquest col·lectiu és la mesura del fracàs de Bataller”.

Finalment, la portaveu municipal d’Esquerra Unida a l’ajuntament de Castelló va voler acabar demanant a Bataller que se centre en l’ocupació: “Si l’alcalde Bataller vol que la nostra ciutat tinga bons ambaixadors i ambaixadores hauria de preocupar-se perquè la gent de la nostra ciutat tingués feina, i això es fa treballant des de l’àmbit municipal per crear ocupació. En aquest sentit, Bataller ha perdut 4 anys en lluitar contra l’atur, i ara no vol veure que l’àmplia majoria d’ambaixadors de Castelló no són els de “Món Castelló”, sinó els milers de joves que conten que van haver de marxar perquè la seua era una ciutat amb un futur més que negre a causa de les polítiques i retallades del PP”.