Carmen Carreras “EUPV presenta una inconstitucional per instar a la reparació urgent del pont de l’escalextric

478

Carmen Carreras (La portaveu municipal d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Castelló) ha anunciat avui la presentació d’una declaració institucional, per instar a la reparació urgent del pont de l’escaléxtric: “El dijous 12 de Març, un camió que transportava una màquina excavadora va xocar contra el pont de l’escaléxtric que es troba a l’eixida de Castelló i que comunica la N-340 amb el municipi d’Almassora. Tot i que aquest pont es troba al terme municipal d’Almassora, els efectes que aquest pont continue tancat afecte també a la mobilitat dels treballadors i les treballadores de Castelló que fan servir aquesta via per a accedir als seus llocs de treball, i és aquest fet el que motiva la presentació de la nostra proposta”.

Per aquests motius, la regidora va voler insistir en la necessitat de reparació urgent: “Des d’Esquerra Unida considerem que l’Ajuntament de Castelló ha de pressionar a l’entitat que siga titular d’aquesta infraestructura per tal que repare, al menor temps possible, aquest pont, de forma que l’eixida sud de Castelló per la N-340 estiga plenament operativa. No és comprensible que els dies continuen passant i ningú vulga fer-se càrrec de reparar aquest pont que impedeix una mobilitat normal a l’eixida de la nostra ciutat”.

Finalment, Carreras va voler acabar explicant el contingut concret de la seua institucional: “El que demanem concretament amb la nostra proposta no és res més que reclamar a l’entitat titular de la infraestructura del conegut com a pont de l’escaléxtric, que es troba a l’eixida sud de Castelló per la N-340 i que comunica amb el polígon industrial del Millars, la seua reparació immediata. Ens importa ben poc qui siga el responsable, però volem que es faça càrrec i solucione aquest problema com més aviat millor”.