Carmen Carreras “3 propostes d’Esquerra Unida siràn aprovades al plenari d’aquest mes”

592

Carmen Carreras (La portaveu municipal d’Esquerra Unida a l’ajuntament de Castelló) ha volgut mostrar la seua satisfacció per l’aprovació de 3 de les seues propostes al plenari d’aquest mes: “La importància de la labor política que fem des d’Esquerra Unida es fa patent quan aproven les nostres propostes. En aquest sentit, que tots els grups polítics hagen acordat mostrar el seu suport als i les malaltes de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica, demanant que s’incloguen aquestes malalties dins del barem de l’INSS així com crear unitats pluridisciplinàries en la xarxa sanitària pública i augmentar els fons per a la investigació d’aquestes malalties. Esperem que la pressió del nostre ajuntament i de molts altres aconseguisca el seu objectiu”.

Carreras va voler explicar altra mesura que tirarà endavant amb el consens de tots els grups polítics: “La segona proposta és una qüestió d’actualitat que incomprensiblement encara està pendent de resolució: La reparació del pont de l’escalèxtric. Però, gràcies a la nostra proposta l’Ajuntament reclamarà a l’entitat titular de la infraestructura del conegut com a pont de l’escalèxtric, que es troba a l’eixida sud de Castelló per la N-340 i que comunica amb el polígon industrial del Millars, la seua reparació immediata. Els i les castellonenques no som ciutadans de tercera, i ens mereixem tindre unes infraestructures en condicions”.

La representant d’esquerres va voler explicar la tercera proposta que s’aprovarà al plenari: “L’altra proposta que s’aprovarà a instàncies d’Esquerra Unida és demanar que es torne a implantar el descompte en els bitllets de rodalia d’anada i tornada a València, així com abaixar els preus als anteriors a l’1 de gener de 2015. L’eliminació del descompte i la pujada del preu de bitllet, conjuntament, han fet que avui siga un 35% més car anar i tornar de València del que ho era fa 4 mesos, i això és intolerable perquè aquest és el principal transport que fan servir els treballadors i les treballadores. Ens alegrem del fet que la proposta s’aprove i esperem que RENFE la tinga en compte”.

Finalment, Carmen Carreras va voler anunciar les propostes del seu grup que aniran a debat: “A banda d’aquestes tres propostes, debatrem al plenari 3 mocions. La primera, proposa que l’Ajuntament de Castelló només contracte energia d’origen 100% renovable. La segona per demanar la il·legitimitat d’una part del deute de Castelló i una tercera en commemoració de la segona república. Cal afegir que la nostra proposta contra la línia de Molt Alta Tensió en el trajecte La Plana-Morella ha sigut vetada pel partit popular, i que tot i que havíem presentat una moció en relació a les festes, hem hagut de retirar-la per tal de no superar el màxim de propostes que estableix el reglament municipal, tot i que defensarem la nostra posició al plenari aprofitant el debat d’altres mocions”.