Carmen Albert ha presentat avui l’oferta de cursos de formació per als comerciants de Castelló

382
Carmen Albert (Regidora de comerç de l’ajuntament de Castelló) ha presentat l’oferta de cursos de formació per als comerciants de Castelló que ofereix l’Ajuntament de Castelló, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló.

La regidora Albert ha recordat la importància que el sector comercial i l’activitat de les botigues i establiments de la ciutat per a l’Ajuntament de Castelló. Una prioritat de l’equip de govern, que lidera el nostre Alcalde, Alfonso Bataller, i en la qual té gran importància, a més de les moltes campanyes de dinamització comercial, com la Fira Outlet’ que s’ha celebrat aquest cap de setmana, tot el relacionat amb la formació dels nostres i les nostres comerciants .

La regidora ha fet èmfasi que “el comerç és clau per a l’activitat econòmica i la generació d’ocupació, amb 6.600 persones que hi treballen a la nostra ciutat. I cada any el aquest sector comercial supera els 800 milions d’euros de vendes a la ciutat entre els més de 2.200 comerços amb què compta la capital “.

Una millor formació és clau per a l’èxit del nostre comerç. Perquè conèixer les noves tendències pel que fa a tècniques de venda i canals de comunicació fa que estiguem més a prop de la nostra clientela. I tot això fa del comerç de Castelló un sector més modern, actiu i atractiu. Per això, des de l’Ajuntament de Castelló, posem a disposició dels nostres comerciants el Pla Municipal de Formació Comercial i Diagnòstics de Punts de Venda i Assessorament a Emprenedors , ha explicat.

Carmen Albert també ha insistit que aquestes accions les portem a terme de la mà i gràcies a l’estreta col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, que sempre ha estat exemple també de l’aposta per la formació per a les empreses de la nostra ciutat.

En aquesta nova edició reprenem també alguns dels temes que més interessen als i les comerciants de Castelló, amb uns cursos que incideixen en nous mètodes de venda i l’aprofitament de les noves tecnologies per millorar la competitivitat dels nostres comerços“, ha dit .

Albert ha destacat el Curs de Comerç Electrònic, perquè cada vegada són més les compres, de tota mena, que es realitzen gràcies a Internet. També el ‘Curs d’Aparadorismeque mostra com disposar d’una millor imatge per fer de la nostra botiga un punt de venda més atractiu als clients .

“Una altra de les temàtiques en les que estem fent també més èmfasi en els últims anys és l’aprofitament de les Xarxes Socials per al comerç. Per aquest motiu, s’ofereix el curs de ‘Facebook aplicat als Negocis. Nivell I ‘. I, un nivell superior, el de ‘Facebook aplicat als Negocis. Nivell II . Perquè un bon ús de les Xarxes Socials com Facebook‘, ‘Twitter’ o ‘Instagram’, pot la promoció del nostre negoci, portar el nostre nom més lluny i augmentar també els clients , ha assegurat la regidora.

També molt relacionat amb el tema de les Noves Tecnologies i l’ús de les Xarxes Socials “tenim el Curs de Fotografia amb Mòbils per Comerços‘. Com fer d’un dispositiu que portem a sobre cada dia, el nostre millor aliat per millorar les vendes del nostre comerç “.

D’altra banda també s’oferirà el curs de ‘Comunicació i Promoció en el Punt de Vendaon s’exposaran les claus per a una comunicació més eficaç i, de manera més concreta, en aquesta edició dels cursos, tenim un curs més especialitzat perquè té a veure les Tècniques de Màrqueting aplicades a la Paqueteria i el Embolcall .

Perquè si important és vendre, també ho és, com ho venem i l’oferim als nostres i les nostres clients“, ha afirmat Albert.


Com es pot inscriure

La regidora de Comerç ha subratllat que la inscripció per a cada un d’aquests cursos s’ha de fer, a través d’Internet, accedint a la pàgina www.camaracastellon.com, i s’acceptaran les sol·licituds presentades per ordre d’inscripció fins a completar aforament. També a la web portaldelcomerciante.com/castellon ia través www.castello.es, dins l’apartat de comerç, es posarà també consultar el temari i tot el relatiu a aquest Pla de Formació Municipal .

Per la seva banda, Cecilia Masó, responsable del Departament d’Innovació i Noves Tecnologies de la Cambra de Comerç de Castelló, ha recordat que “durant l’any passat, van ser 236 comerciants els que van participar en un total de 14 cursos gratuïts“.

La representant de la Cambra de Comerç en aquesta roda de premsa ha volgut destacar també que les novetats d’enguany són el curs de Tècniques de ‘Màrqueting de Aparadorisme‘, el de ‘Tècniques de Màrqueting per Paqueteria i Embolcallsi el de ‘Fotografia amb Mòbil “.

Hem introduït aquests nous cursos a petició de les demandes dels propis comerciants. Es tracta que es donin a conèixer, que fidelitzin als seus clients, que siguin més competitius i donin més valor afegit als seus productes “.

Masó també ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament en promocionar aquests cursos gratuïts per als comerciants de la ciutat de Castelló“.

Carmen Albert ha comentat que aquest any tornem a oferir aquests cursos de formació, totalment gratuïts, i que en cada edició desperten l’interès de centenars dels nostres comerciants, convertint-se en tot un èxit”.

Perquè el nostre compromís, i el de la Cambra, és total amb els nostres i les nostres comerciants. Perquè creiem que el que és bo per al nostre comerç, ho és també per al conjunt de la ciutat de Castelló. I aquests cursos de Formació són, sens dubte, un suport més per ajudar a que Castelló compti amb els millors professionals, que compti amb el millor Comerç , ha conclòs la regidora.