Carmen Albert “Demà entraràn en vigor les millores en el servei de TRAM”

517
La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Castelló, Carmen Albert, ha destacat que demà, dia 23 de març, entraran en vigor les millores en el servei del TRAM per tal de donar un millor servei a la ciutadania.

Així, des de demà i atenent a les demandes veïnals i dels usuaris d’aquest sistema de transport, el servei de llançadores que connecten amb el TRAM, tant amb la zona del Serradal com la de la zona de la plaça en el Grau, veuran modificat i millorat el seu recorregut. Albert ha explicat que deixaran de transitar per Juan d’Àustria, Serrano Lloberas i el Passeig Buenavista i ara les rutes seran circulars, o bé cap al Serradal o bé cap a la platja i tindran una freqüència de cada 30 minuts per Serradal i per la platja. A la zona de Ferrandis Salvador tindrà una freqüència de cada 15 minuts. D’aquesta manera, l’usuari que es dirigeixi al Grau, podrà saber a través dels panells informatius quin és el TRAM que enllaça amb la llançadora de la platja o el Serradal per tal que pugui prendre la decisió en origen. Així, amb la millora d’aquesta freqüència de les llançadores passa a fer el recorregut per Juan d’Àustria, Serrano Lloberas i passeig Buenavista la línia d’autobús de Germans Bou, mantenint la parada capçalera, com fins ara, a l’avinguda del Port i amb una freqüència de 30 minuts.


Bitllet multiviatge

“Tant els usuaris del TRAM com els dels autobusos que utilitzen el bitllet multiviatge poden realitzar transbords gratuïtament durant una hora des de la primera cancel·lació”, ha dit Albert, el qual ha recordat que es mantindrà un cinquè vehicle TRAM en funcionament de 19.00 a 22.00 hores de manera que es garantirà una freqüència de pas de només 15 minuts al llarg de tot el recorregut durant els dies laborables donant, d’aquesta manera, un millor servei a l’usuari.
Reforç a la línia 1

A més, Carmen Albert ha recordat que a partir també de demà dilluns, el servei de la Línia 1 del TRAM entre la Universitat Jaume I, l’Estació Intermodal i el Passeig Morella-Parc Ribalta, comptarà amb un altre vehicle més de reforç des de les 15: 30h fins a les 20h per facilitar els desplaçaments dels dies lectius. Un servei que se suma també als dos vehicles de reforç des de les 7: 30h a 15: 30h de la tarda en dies lectius.

La regidora ha recordat finalment que al llarg del tot el recorregut de la Línia 1 del TRAM també es va a augmentar la freqüència, gràcies a la inclusió d’un cinquè vehicle, de manera que les freqüències fins a les 22.00 hores seran també de 15 minuts des de la Universitat Jaume I fins al Grau, els dies laborables, beneficiant tots els usuaris d’aquesta línia.