Carmen Albert “Castelló instala sensors de plaçes lliures d’aparcament en els llocs blaus”

462
Carmen Albert (Regidora de mobilitat de l’ajuntament de Castelló) ha destacat avui “la nova instal·lació per part de l’Ajuntament de sensors en les places d’aparcament regulades per la Zona Blava”.

Carmen Albert ha explicat que “aquest sistema, que s’ha instal·lat de manera pionera a la ciutat a la cruïlla de l’avinguda Rei En Jaume amb plaça Clavé i Arrufat Alonso, permet saber, gràcies a un senyal informativa, el nombre llocs lliures on podem deixar el nostre vehicle “.

La regidora ha insistit que “els conductors, tant els que vénen per la plaça Clavé, com els que provenen de Arrufat Alonso, poden veure de manera immediata, i en temps real, quantes places lliures queden, el que els permet decidir si accedir i deixar el seu vehicle o bé continuar el seu trajecte cap a altres zones d’aparcament. D’aquesta manera aconseguim que els conductors i conductores donin voltes innecessàries i que guanyin temps en els seus desplaçaments “.

“El que pretenem amb aquests senyals, que es van a instal·lar també aviat en altres llocs de la ciutat, és millorar la mobilitat en diferents zones de la ciutat, evitar aglomeracions de trànsit i, per tant, disminuir la contaminació que produeixen els vehicles” , ha assenyalat.

Finalment, Carmen Albert també ha volgut insistir que “aquesta mesura de sensors en les places d’aparcament de la Zona Blava, suposa facilitar també l’accés al centre per a tots aquestes persones van en cotxe i que vénen de compres o fer gestions, a saber, en només un cop d’ull, quantes places lliures hi ha “