Càritas posa en marxa la campanya “¿Eres Sociológico?”

399

Càritas posa en marxa aquesta campanya per a la sensibilització i captació de nous socis i col·laboradors, en la qual tan important com reunir uns mitjans econòmics, mitjançant l’aportació de donacions periòdiques, és cridar l’atenció de tota la comunitat cristiana i de la resta de la societat civil, sobre que al nostre voltant hi ha moltes persones i famílies que passen per situacions molt difícils, que necessiten de la nostra solidaritat.

En aquesta campanya hem pretès aportar la mirada humana del que és ajudat i la mirada humana del que ajuda. Contra totes les dades estadístiques, el que ens commou és l’mirada humana, el mirar el deixar-nos commoure per alguna cosa que va més enllà de les dades, de la informació que ens ofereix la raó i que ens impulsa a fer alguna cosa de l’altra, pel germà … impulsant-nos a convertir-nos en lògics, en fraterns, en soci-lògics.

A la nostra pàgina web www.caritas-sc.org disposeu de informació de la campanya i us preguem feu difusió d’aquest correu electrònic a totes les persones que considereu que