Caixa Rural Vilavella ha organitzat una escola de finances per a adults

136

Caixa Rural Vilavella ha organitzat una escola de finances per a adults adreçada especialment a la gent gran. La iniciativa pretén millorar els coneixements sobre economia familiar bàsica i banca a distància, el que permetrà als assistents gestionar millor els seus recursos i realitzar les seves operacions bancàries amb més facilitat.

Aquest curs de formació financera, realitzat a l’edifici social de l’entitat, ha comptat amb la participació d’Emilio Jesús de l’Àguila, responsable de Gestió del Talent del Grup Cooperatiu Cajamar, que ha parlat sobre “La importància de calcular el pressupost familiar” i sobre “Alternatives financeres als nostres diners”; i de Juan Guirado, responsable d’Atenció Remota al Client del Grup, que ha explicat els avantatges de la “Banca digital a distància”.

El director general de Caixa Rural Vilavella, José Luis Orenga, ha destacat l’especial sensibilitat que té l’entitat amb els seus socis i clients de més edat. “Amb aquest curs els facilitem els coneixements i eines perquè puguin manejar millor en l’entorn econòmic actual”, ha assegurat.