Cafè-trobada ex CDS a Castelló de la Plana

417
A la tarda del dijous 19 de març, i aprofitant la visita de l’ex President del Govern de les Illes Canàries pel Centre Democràtic i Social (CDS) i ex assessor personal d’Adolfo Suárez, D. Lorenzo Olarte Cullen, diversos i destacats exdirigents del CDS de Castelló de la Plana s’han reunit per prendre un cafè i recordar aquells temps en què el centre polític era decisiu i tenia un lloc protagonista en la política espanyola. Entre d’altres, ha estat Carlos Laguna, exdiputat del CDS a Corts Valencianes.

Lorenzo Olarte, que compta ja amb 82 anys, segueix donant suport al centre polític i ara és President Nacional de Ciutadans de Centre Democràtic (CCD). Aquests dies es troba visitant diferents agrupacions polítiques de CCD a la província de Castelló, on es pretén concórrer en uns 15 municipis, amb el seu Vicepresident Nacional, David García, que serà el cap de llista per CCD a l’Ajuntament de Nules. Cal destacar que David García va ser President Nacional de les Joventuts del CDS en l’última etapa política del partit abans de la seva desaparició, quan es va crear CCD.

Els centristes de Castelló plantegen organitzar un homenatge a Adolfo Suárez en les pròximes setmanes (el 23 de març es compleix un any de la seva mort) en forma de conferència política.