Cabanes dona a conèixer el seu patrimoni arqueològic mitjançant unes jornades

103

El regidor de Cultura i Patrimoni de Cabanes, Carles Mulet, ha Donat a Conèixer els jornades organitzades per l’Ajuntament per donar a Conèixer el jaciment del Mortorum.

La primera activitat serà 1 xerrada A càrrec de l’arqueòleg de la Diputació, Gustau Aguilella, lo qual du més d’una dècada al front dels Treballs de recuperació de este entorn. AQUESTA xerrada didàctica tindrà lloc a partir de les 19:00 al Casal Jove.Es projectaran Recreacions i imatges dels Treballs arqueològics FET pèls serveis de la Diputació, a els quals también ha col·laborat l’Ajuntament (per Exemple Aquest any finançant els Actuacions per posar en valor el túmul funerari “:

La jornada continuarà el diumenge a partir de les 9:00 on és fara 1 pujada al jaciment, on el propie Aguilella s’encarregarà de fermen la visita guiada, explicant cada InDret dels recuperats.

Mulet ha valorat que després de dir l’Èxit el mes pasado amb la pujada al Castell de Miravet, il ‘expectació generada per AQUESTA nova activitat, demostra com valora la gent del municipi su extens patrimoni, i on sempre acabin Descobrint tats desconegudes que encara fan apreciar més el legat històric. Des de l’equip de govern progressista, s’a explicat que és preveu para los 2017 poder continuar amb Els treballs amb la Diputació Provincial.