Borriana fomenta la promoció económica de l’empresariat local amb el programa ‘Comença a Exportar’

439

La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Borriana aposta per la programació d’activitats, tallers i programes destinats a la millora dels recursos de les empreses locals. Seguint aquesta línia, ha organitzat ‘Comença a exportar’, un cicle de diferents mòduls a través dels quals es poden incorporar recursos i instruments per a una millor internacionalització en la distribució de productes. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dimecres 12 de juliol a partir de les 18.00 hores al Cercle Fruiter.

La regidora de l’àrea, Maria Romero, ha matisat que “gràcies a la col·laboració amb el IVACE Internacional i les cambres de comerç valencianes, portem fins Borriana aquest programa per seguir oferint a l’empresariat local el major nombre de recursos possibles per a la millora de la seva capacitat de distribució “.

cartellcomençaaexportar 100.717

‘Comença a exportar’ és una jornada gratuïta i les persones interessades poden inscriure a través de la mateixa pàgina web de la regidoria de Promoció Econòmica. L’àrea comercial municipal ha detallat que “el programa s’inicia amb aquesta primera sessió informativa de presentació a la qual seguiran tot un seguit de mòduls en els quals es tractaran diferents aspectes i continguts relacionats amb la internacionalització de les empreses locals”.

A partir d’aquí, li seguiran els mòduls d’Iniciació al mercat internacional, la Selecció de mercats exteriors, les Formes d’accedir a aquests mercats, els Mitjans de pagament, la Documentació per a l’exportació o els Plans de màrqueting internacional. Segons Romero, es tracta d ‘ “una gran oportunitat de tenir tota una formació i informació completa sobre tots els passos a seguir en la internacionalització de les empreses de Borriana”.