Borriana aconsegueix el distintiu Qualitur

542

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, Santi Zorío, ha assistit a l’acte de lliurament que cada any es fa de les banderes Qualitur, i que en aquesta ocasió ha tingut lloc a l’Hotel Sicània de Cullera.

Les platges de l’Arenal i la Malvarosa han rebut, aquest matí, el distintiu Qualitur que atorga l’Agència Valenciana del Turisme als ajuntaments i entitats que aposten per l’excel·lència, en matèria de qualitat, medi ambient i accessibilitat. Una denominació que reforça les excel·lents qualificacions especials que cada any rep la costa borrianenca gràcies a la seua capacitat d’acollir i oferir tot tipus de serveis als turistes i visitants que arriben a la capital de La Plana Baixa.

L’acte de lliurament de banderes, a Cullera, ha comptat amb la presència de la directora general de Turisme, Raquel Huete, qui ha repartit els guardons als municipis premiats del País Valencià.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Borriana ha rebut els dos distintius que se sumen a les dos banderes blaves i la distinció de Sender Blau per al Clot de la Mare de Déu i a les dos banderes Eco-Playas. Tal com ha destacat el mateix Zorío, “un any més veiem recompensada la feina que s’està fent en el condicionament i optimització dels recursos turístics de les nostres platges, que per exemple, aquest any, sumen després de molts anys instal·lacions com les noves dutxes que ja es troben a disposició dels visitants de les platges i que continuarem millorant amb dotacions que aquest mateix estiu estaran disponibles tant a la zona de l’Arenal com a la Malvarrosa i el Grau”.