Borriana acollirà l’Arenal Sound 2017

162

L’Ajuntament de Borriana i l’organització del festival han anunciat avui que la setmana que confirmaran de forma definitiva la celebració de l’Arenal Sound a la ciutat entre els dies 1 i 6 agost 2017.

Tal com ha explicat el regidor delegat del festival al consistori, Vicent Aparisi, “la confirmació definitiva que arribarà en els pròxims dies es deu al treball continuat de reunions que hem tingut amb l’empresa organitzadora. Des del mateix dia de finalització de la passada edició ens vam posar a treballar colze a colze amb l’administració autonòmica i l’organització per aconseguir l’objectiu que sempre hem tingut a l’equip de govern, que el festival Arenal Sound se celebri a la nostra ciutat “.

A més, Aparisi ha volgut “agrair la predisposició que en tot moment han mostrat les parts implicades en la futura celebració del festival a Borriana”. Finalment, Aparisi ha anunciat que “la setmana que ve, Consell, organització i Ajuntament podrem donar tots els detalls

Les dues zones de descans Arenal i Malva-rosa es mantenen en la seva ubicació de sempre, igual que el Beach Club. El que encara queda per definir és la ubicació dels dos escenaris principals, una decisió que es prendrà més endavant juntament amb les autoritats i administracions pertinents.

Arenal Sound ja ha anunciat que les entrades sortiran a la venda el proper diumenge 13 de novembre a partir de les 12:00 hores. Tal com va prometre la promotora del festival, el proper dijous 10 de novembre els veïns i veïnes empadronats a Borriana podran adquirir el seu abonament, a un preu reduït, amb un màxim de 2 entrades per persona de 12:00 a 20:00 hores en la Llar Fallera.

Les entrades surten a la venda desde 35 € l’Abonament General i 65 € l’Abonament General VIP. És obligatori adquirir aquest Abonament General per accedir al festival ja que enguany, com a novetat, el tiquet de la zona Descans Arenal i Malva-rosa es posarà a la venda pròximament i es comprarà per separat des de 5 € un cop es confirmi la ubicació definitiva dels dos escenaris principals. A més, tal com es va prometre des de l’organització i l’Ajuntament, hi haurà venda física a Borriana per als veïns a preus reduïts (30 € + despeses l’Abonament General i 60 € + despeses l’Abonament General VIP). El proper dijous 10 de novembre aquells que estiguin empadronats a Borriana podran adquirir el seu abonament (màxim 2 entrades per persona) de 12: 00h a 20: 00h a la Llar Fallera.

Però encara hi ha més. El preu inicial dels dos tipus d’abonaments generals es mantindrà durant les primeres 12 hores de venda o fins que s’esgotin totes, des de les 12: 00h del matí de diumenge. I comprar l’abonament durant aquestes primeres 12 hores serà més important que mai. Una acció mai abans duta a terme a Espanya s’anunciarà a partir de dilluns que de la mà d’Arenal Sound, Hawkers i Red Bull.

D’altra banda, el dissabte 12 de novembre a les 12h arribarà un dels moments més esperats pels sounders: la gran estrena del Aftermovie Oficial que recollirà els millors moments de la passada edició i que es podrà veure al canal oficial d’Arenal Sound a Dailymotion.