Bisontes de Castelló FSF va perdre per la minima a la pista del Esparreguera (4-3)

158
Va tornar a caure derrotat un Bisontes Castelló FSF que segueix sense aconseguir puntuar a domicili. Va caure per 4-3 davant un CFS Esparreguera, que s’ha avançat fins en quatre ocasions fins al xiulet final per imposar-se al conjunt castellonenc.

Va començar el partit i malgrat arrencar movent ràpid la bola i generant perill seria el quadre català el que s’avançaria en el marcador per mediació d’Ainhoa ​​en un error defensiu, on la jugadora catalana va poder xutar sense que ningú tapés el tret per col·locar l’1 -0 al marcador.

La reacció de les castellonenques seria molt ràpida, ja que Carla posaria el 1-1 en una jugada d’estratègia, que rematava i creuava de pal per pujar les taules al marcador. Les castellonencs seguirien arribant i Sara perdonaria el segon gol de les castellonenques en una contra que enxampava a contrapeu Nerea i intentava la vaselina, però se n’anava fora per poc. Les castellonencs arribaven i tenien opcions però seria de nou el CFS Esparreguera qui es tornaria a avançar en el marcador per mediació de Maria, que rematava arribant des del darrere, col·locant el 2-1 al minut set.

Bisontes Castelló FSF continuava arribant i Bea i Lidia disposaven d’opcions per aconseguir la igualada però no tenien fortuna cara a porteria. Les castellonencs tindrien una falta perillosa fruit d’una cessió comesa per l’esquadra catalana, però Vicky la manava a la barrera. Vicky seria qui aconseguiria la igualada a dos gols, en la jugada posterior, assistida per Lídia, que reblava al fons de la xarxa després de resoldre dins de l’àrea davant la portera catalana.

Amb 2-2 al marcador, les catalanes van començar a tenir més circulació de pilota i en una falta aïllada, en la jugada posterior seria aprofitada per Marta per disparar des de l’exterior de l’àrea escorat per batre Juani i col·locar el 3-2 amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona part, tornava a tocar lluitar per la remuntada i els castellonencs continuarien jugant en pista catalana, i elaborant joc, però que no arribava a generar excessiu perill per Nerea. Lidia tindria ocasió per marcar la igualada però Nerea detenia en primera instància i Vicky no arribava al rebuig. Les castellonencs seguien provant a la portera catalana, però sense aconseguir tornar les taules a la trobada. En l’atac castellonenc gairebé li costaria el quart gol en una contra del CFS Esparreguera però les catalanes no atinaban en la definició davant Berta.

L’empat arribaria a quatre minuts del final, de nou Vicky establia el 3-3 definint davant Nerea, després de deixar enrere a tres adversàries. Encara arribaria l’últim cop per a l’equip castellonenc quan un minut més tard, Laura tornava l’avantatge al CFS Esparreguera després d’aprofitar un nou error defensiu de la defensa albiazul i batre Berta establint el 4-3 a falta de tres minuts per a la conclusió.

Tant Vicky com Lídia, i Sara tindrien ocasió per l’empat fins al final de la trobada però el marcador no es mouria més amb un CFS Esparreguera tancat completament enrere.

FITXA TÈCNICA

-4- CFS ESPARREGUERA: Nerea, Elena, Sheila, Ainhoa ​​i la Mireia. També van jugar: Marta, Maria, Marta, Laura i Desireé.

-3- Bisons CASTELLÓ FSF: Juani, Lidia, Vicky, Sara i Carla. També van jugar: Eli, Bea, Berta, abril i Tania.

GOLS: 1-0 min.2 Ainhoa, 1-1 min.3 Carla, 2-1 min.7 Maria, 2-2 min.13 Vicky, 3-2 min.16 Marta, 3-3 min.36 Vicky, 4-3 Min. 37 Laura.

PISTA: Pavelló municipal “El Castell” d’Esparreguera, davant uns 250 espectadors.